Kommunledningsförvaltningen, Tekniska verksamheten, Fastighet

Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.

Teknisk enheten förvaltar Haparandabostäders fastighetsbestånd och Haparanda kommuns fastigheter samt gator, parker, VA/Avfall och driften av Haparanda Värmeverk.

Dina arbetsuppgifter

I egenskap av VVS-tekniker arbetar du självständigt med mycket frihet och ansvar inom ditt område. Tjänsten innebär både drift och underhåll av VVS-anläggningar. Tjänsten omfattar både nyinstallation och felavhjälpning.

Arbetet innebär felsökning, åtgärd av fel och underhåll av Haparanda kommun och dess dotterbolags fastigheters installationer.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina ambitioner på utveckling av dig själv och verksamheten samt personlig lämplighet för tjänsten.

Vi söker dig som är serviceinriktad genom att du alltid visar ett gott bemötande och har kunden i fokus. Du har god social kompetens och är en ambassadör för verksamheten. Du är engagerad genom att du bidrar till en lärande organisation och delar med dig av din kunskap samt har en vilja att utvecklas. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och kan ta egna initiativ, då arbetet är självständigt och kräver flexibilitet. Som person trivs du att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett stort intresse för att utveckla och ser utvecklingsmöjligheter. Du är tekniskt kunnig och har vana av datorer samt teknisk utrustning.  

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt minst gymnasial utbildning till VVS-tekniker eller likvärdig utbildning som är lämplig för arbete som VVS-tekniker. Önskas vidareutbildning eller specialisering inom något område så stöttar Haparanda kommun dig.

Körkort med lägst förarbehörighet B är ett krav.

Du skall på begäran kunna visa uppgifter ur Polisens belastningsregister.

Kontaktpersoner

Fastighetschef, Karl-Axel Kyösti, 0922-260 60 kalle.kyosti@haparanda.se

Facklig företrädare nås via kommunens växel 0922–260 00.

 

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/100
Kontakt
  • Karl-Axel Kyösti, 0922-26060
Publicerat 2023-11-10
Sista ansökningsdag 2023-11-30

Tillbaka till lediga jobb