Barn- och ungdomsförvaltningen, Skola, Gränsskolan

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på Gränsskolan ÅK 6-9

Du arbetar i arbetslag och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt våra styrdokument. Tillsammans ska vi arbeta för ett aktivt relationsskapande arbetssätt. För oss är det viktigt att våra elever känner trygghet genom att pedagogerna arbetar i arbetslag där varje ämneslärare bidrar med undervisning utifrån kompetens. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor, elever, föräldrar och skolledning och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Vi ser den röda tråden som viktig att möta eleverna och följa dem över tid. Du kommer att arbeta i en trivsam skola där det är nära samverkan mellan alla pedagoger.

Om dig

Vi söker just dig som vill arbeta mot målet att bli Norrbottens bästa skola.

Du är behörig, legitimerad lärare och tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med elever. Du är en kreativ person, som tycker om ungdomar och sätter eleven i centrum. Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du tar egna initiativ och vill vara med och stötta elever så att de når sina mål. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.

Krav

Utbildad lärare

Meriter

Lärarlegitimation och god kunskap om det svenska skolsystemet är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/27
Kontakt
  • Johannes Greiser, 0922-26109
Facklig företrädare
  • Lärarnas Riksförbund - Gudrun Karlsson, 070-5572643
  • Lärarförbundet -Jani Suhonen, 072-2314424
Publicerat 2021-03-17
Sista ansökningsdag 2021-04-16

Tillbaka till lediga jobb