Barn- och ungdomsförvaltningen, Skola, Nikkala skola

Nikkala skola är en liten byaskola med ca 70 elever. Skolan ligger väldigt fint beläget mitt i hjärtat av byn Nikkala, ca 1 mil väster om Haparanda tätort.

Hos oss arbetar skola, förskoleklass och fritidshem tillsammans för att ge eleverna en trygg helhet under dagen. Eleverna ska få utmaningar och en lust att lära livet igenom. Skolans ledning består av rektor och intendent. Vår fantastiska skolgård och närheten till naturen ger möjlighet till både friluftsverksamhet och laborativa arbetssätt. Vår värdegrund, som genomsyrar hela vår verksamhet, är: Vi möter varandra med respekt. Alla ska trivas och alla har samma värde. Varje elev ska känna sig trygg i skolan.

Nu söker vi en utvecklingsintresserade och engagerade kollega till åk 1-2. Är Du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som lärare är att ge den ledning och stimulans som eleverna behöver i sitt lärande och sin personliga utveckling, utifrån deras egna förutsättningar. Vi värnar om vårt goda samarbetsklimat och tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot skolans mål. Tillsammans ska vi arbeta för ett aktivt relationsskapande arbetssätt. Vi tror på att uppfylla läroplanen genom att erbjuda eleverna varierande arbetssätt för att utveckla de förmågor som är nödvändiga i morgondagens samhälle. Du blir en del av en engagerad lärarkår som vill utvecklas. I arbetet på vår skola är värdegrunden basen och det är viktigt att du som lärare stöttar upp detta arbete.  

Om du är nyutexaminerad lärare erbjuder vi ett välkomnande arbetslag med många erfarna lärare som ger stöd och guidning in i läraryrket. Vi har även en väl fungerande elevhälsa som arbetar tillsammans med lärarna kring våra elever. Som lärare i åk 1-2 är du mentor för en åldersblandad klass.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Vi söker personer med olika ämneskompetenser för att matcha ihop ett bra team. Vi lägger stor vikt vid ledarskapet hos våra pedagoger och förväntar oss att du är tydlig, har förmåga att skapa arbetsro, struktur och fånga elevernas intresse i undervisningen. Som person är du kreativ och kan ta egna initiativ. Vi förväntar oss att du är duktig på att bygga relationer med elever och ha en god dialog med vårdnadshavare.
Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har god datorvana.

Vi ser fram emot att ta del av ditt CV, Personligt Brev och eventuella Intyg/bilagor. Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 13 augusti
Löneform Individuell lönesättning enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/74
Kontakt
  • Jarko Tuisku, 0922-261 00
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0922-260 00
Publicerat 2019-05-31
Sista ansökningsdag 2019-06-14

Tillbaka till lediga jobb