Barn- och ungdomsförvaltningen, Skola, Närsta förskola

Vi söker just dig som vill arbeta mot målet att bli Norrbottens bästa skola.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är på avdelningen Kristallen som dagtid är en avdelning för barn 1-4 år. Denna avdelning har kväll och helg verksamheten för förskola och fritidshem i kommunen. Vilket innebär tjänstgöring på kvällar och helger enligt ett rullande schema.

Uppdraget innebär att du tillsammans med övriga i teamet organisera, strukturera och driva verksamheten utifrån den pedagogiska idén, se till att barnen, dess föräldrar och kollegor alltid får det bästa möjliga mötet. Aktivt planera och delta i barnens verksamhet och vidareutveckla den tillsammans med barnen och kollegor.
Du kommer också att vara delaktig i att dokumentera det pedagogiska arbetet samt vara med och driva och dokumentera det gemensamma kvalitetsarbetet på enheten. Hos oss arbetar förskollärare och barnskötare tillsammans för att organisera förskoleverksamheten utifrån barnens behov, intressen och förmågor. Arbetslagen har ett förhållningssätt som karakteriseras av ett gemensamt engagemang och glädje. Vi har kunskap och erfarenhet av att möta människor på olika sätt, från olika kulturer. Alla som kommer till oss, stora som små, bemöts positivt, respektfullt och professionellt.

Aktivt arbeta för att utveckla och stimulera barnens sociala kompetens, språk, demokratiska förhållningssätt och miljömedvetenhet.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du samarbetar väl med andra och har goda relationer med kollegor, barnen och deras föräldrar. Du har också förmåga att leda, motivera och skapa förståelse. Du löser konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett lärande och ett innovativt klimat. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Vidare är du självständig och agerar utifrån vision, mål och policy, och du är intresserad av ditt eget lärande och viljan att utvecklas i ett arbetslag.

Du ska vara utbildad barnskötare, eller ha examen från barn och fritidsprogrammet. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan, gärna ha erfarenhet av arbete på fritidshem. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten.


Meriter

Arbetat på förskola

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön - Ange löneanspråk
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/70
Kontakt
  • Förskolechef Niklas waltari, 0922-26333
  • Enhetsledare Ann-Sofi Joki-Tohveri, 0922-26229
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via kommunväxel, 0922-26000
Publicerat 2019-05-14
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Tillbaka till lediga jobb