Barn- och ungdomsförvaltningen, Skola, Karungi skola

Karungi förskola söker nu en engagerad förskollärare som vill vara med och arbeta mot målet att bli Norrbottens bästa skola.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument och planerar, genomför, utvärderar, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola, och tillsammans i arbetslaget skapar ni en miljö som utgår från barnens behov och intressen, där barnen får känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift, då arbetet runt barnen sker i team.

Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en god relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer.

Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för att ge barnen en lärande, lekande, varierande, meningsfull, ansvarstagande och rolig tid i förskolan.

 

Personliga egenskaper

Vi söker just dig som vill arbeta mot målet att bli Norrbottens bästa skola.

Vi söker en förskollärare som är trygg i sin yrkesroll.

Du är aktiv och intresserade av att driva och delta i förskolans utvecklingsarbete, och du är väl insatt i förskolans styrdokument.

Du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Du har ett syfte med varje material och dess plats, och du förvandlar varje miljö till en lärande miljö oavsett om barnen är inne eller utomhus.

Det ligger i din natur att organisera verksamheten så att den passar barngruppen och du arbetar ständigt med att forma och utveckla lärande miljön utifrån barns frågor och läroplanens uppdrag.

Krav

Förskollärarexamen

 

Meriter

Vi anser det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förskola.

Anställning sker löpande, så skicka in din ansökan så snabbt du kan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-07-29
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karungi
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/63
Kontakt
  • Rektor - Anders Resin, 0922-26221
Facklig företrädare
  • Lärarförbundet - Sebastian Bäckman, 0922-26303
  • Lärarnas Riksförbund - Gudrun Karlsson, 070-5572643
Publicerat 2019-05-07
Sista ansökningsdag 2019-06-07

Tillbaka till lediga jobb