Barn- och ungdomsförvaltningen, Fritid- och ungdom, Ungdomens hus

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Haparandas ungdomar har en av landets häftigaste fritidsgårdar, Station - Ungdomens Hus! Vi arbetar utifrån varje individs enskilda förutsättningar där målet är att stimulera till en känsla av självständighet och meningsfullhet.

 

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare arbetar du på Fritidsgården Station och i vår mobila verksamhet ”Tåget” samt eventuellt övriga förekommande uppdrag

Du ska vara aktivt delaktig och verka som handledare med och för våra ungdomar i såväl den öppna verksamheten som grupp- och nöjesverksamhet.

Planera aktiviteter och, tillsammans med medarbetare, se till att dessa utförs

Upprätthålla god ordning och hygien i lokalerna

 

Kvalifikationer

Du skall vara genuint intresserad av ungdomar och ungdomskultur och se ungdomar som en resurs. Du ska ha förmågan att entusiasmera och motivera ungdomarna till att förverkliga sina idéer och se möjligheterna. Det är viktigt att du är en god förebild och har nått personlig mognad.

Du ska även ha förmåga att självständigt, och i grupp, planera och utföra aktiviteter.

Du ska vara flexibel och positivt inställd till arbete på obekväm arbetstid. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med ungdomar.

Kontaktperson Nina Harila chef för ungdomens hus, 0922- 261 17 nina.harila@haparanda.se

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2018-12-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20180903
Löneform Enligt avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 5-20 h/veckan arbetstiden är främst kvällar och helger
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2018/76
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0922-260 00
Publicerat 2018-08-20
Sista ansökningsdag 2018-08-31

Tillbaka till lediga jobb