Socialförvaltningen

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Socialförvaltningen i Haparanda är en utvecklingsorienterad organisation. Vi vill fortsätta arbeta fram en kunskapsbaserad socialtjänst som bygger på och tillämpar metoder som utgår från forskning och beprövad erfarenhet.

Vi söker en enhetschef till vård- och omsorgsboendet Klippan, kom och gör Haparanda bättre med oss!

Som enhetschef hos oss kommer du att leda en spännande verksamhet. Vi erbjuder dig ett mångsidigt, stimulerande och meningsfullt arbete med varierande möten.

I din roll arbetsleder du omvårdnadspersonal där ditt ansvar som ledare blir med fokus på kunden att framgångsrikt leda, organisera och utveckla det dagliga arbetet. Det gör du genom att skapa goda förutsättningar för medarbetarna som i sin tur kan ge en god kvalitativ vård där trivsel och arbetsglädje är av största vikt.

I ditt arbete har du ett nära samarbete med boendets andra enhetschef och du samverkar med interna och externa parter utifrån kundens och verksamhetens behov.

Du har fullt verksamhetsansvar vilket innebär att du ansvarar för ekonomi, medarbetare och arbetsmiljö samt leder och fördelar det dagliga arbetet. Du ansvarar för planering, styrning, ledning och utveckling av verksamheten utifrån politiskt satta mål och andra styrdokument. Vidare ansvarar du för det systematiska kvalitetsarbetet och säkerställer en god och säker vård för kunderna.

Du rapporterar till områdeschefen och ingår tillsammans med övriga enhetschefer i verksamhetsområdets chefsgrupp. Arbetet i chefsgruppen är fokuserad på gemensamma frågor, vilket innebär att du är engagerad i hela områdets resultat och utveckling.

KVALIFIKATIONER

Du har socionomutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Önskvärt är att du har en kompletterande akademisk vidareutbildning inom området äldreomsorg. Erfarenhet av tidigare arbete som chef inom äldreomsorg är särskilt meriterande.

Att vara enhetschef är ett självständigt arbete men det kräver samtidigt stor samarbetsförmåga.  Du trivs med att axla rollen som ledare och chef och är lojal mot fattade politiska beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten kommer tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Anställningsform Contract de munca pe perioada nedeterminata
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2019/111
Kontakt
  • Åsa Niemi Kumpula/ Områdeschef, 0922-26000
  • Marjo Koivumaa Hietanen/ Socialchef, 0922-26000
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare, 0922-26000
Publicerat 2019-12-18
Sista ansökningsdag 2020-01-31

Inapoi la locuri de munca vacante