Kommunledningsförvaltningen, Staben

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.

Arbetsuppgifter

Som informationshandläggare arbetar du med fokus på information och varumärkesbyggande främst med inriktning mot näringsliv, men också kommunövergripande. Du administrerar webb, sociala medier, skapar presentationer och nyhetsbrev med inriktning näringsliv. Du medverkar i handläggning av förekommande administrativa uppgifter.

I samarbete med övriga medarbetare så arrangerar du olika seminarium, frukostmöten, studiebesök etc. I olika sammanhang representerarar du Haparanda, både internt och externt i syfte att marknadsföra platsen och varumärket Haparanda nationellt och internationellt.

Som dataskyddshandläggare är din roll kommunövergripande och du arbetar för att kommunen ska uppfylla lagstadgade krav avseende GDPR. Det innebär bland annat att kartlägga och inventera användningen av personuppgifter och se över rätten att behandla personuppgifter. Du utformar riktlinjer och rutiner i enlighet med förordningens krav samt utformar interna styrdokument inom området. Du genomför även interna utbildningsinsatser inom området.

Även andra uppgifter inom informationssäkerhetsområdet kan förekomma t ex processledning samt utforma riktlinjer och rutiner inom området.

Befattningen ingår i staben, direkt underställd kommundirektören

Kompetenskrav

Vi söker dig med relevant akademisk utbildning eller motsvarande. Erfarenhet av arbete med dataskyddsfrågor är ett krav. Erfarenhet av projektarbete är meriterande. Du ska ha lägst B-körkort.

Arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att snabbt sätta sig in i olika projekt. Du är bra på att kommunicera, både skriftlig och muntligt. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/7
Kontakt
  • Lena Ekh, kommundirektör , Nås via kommunens växel 0922-26000
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare , Nås via kommunens växel 0922-26000
Publicerat 2020-01-28
Sista ansökningsdag 2020-02-21

Wróć do ofert pracy