Socialförvaltningen, Hälso- och sjukvårdsenheten

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Vi söker sommarvikarier till våra vård-och omsorgsboenden. Vi har ett behov av dag-, kvälls- och nattpersonal.

ARBETSUPPGIFTER

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat omvårdnads-, hälso- och sjukvårdsåtgärder, bedömningar och dokumentation enligt HSL. Du har stora möjligheter att planera och organisera din arbetsdag.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som sjuksköterska arbetar du i team med olika yrkeskategorier kring den boende, men har ändå ett självständigt arbete. Arbetet kräver att du är positiv, samarbetsvillig och kreativ samt att du tar egna initiativ och ansvar. Du är engagerad genom att du bidrar till en lärande organisation och delar med dig av din kunskap. Du är serviceinriktad genom att du alltid visar ett gott bemötande och har kunden i fokus. Vi ser gärna att du har ett kostnads- och miljömedvetet förhållningssätt. Du är lojal och en ambassadör för verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska och har svensk sjuksköterskelegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldreomsorg. Adekvat vidareutbildning är meriterande exempelvis inom geriatrik, psykiatri eller medicin/kirurgi eller liknande.

Du behöver kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Körkort är ett krav för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

All kontakt med rekrytering- och bemanningsföretag undanbedes.

Anställningsform Sommerjob/Sæsonansættelse
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Juni-augusti
Ort Haparanda
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/6
Kontakt
  • Elisabeth Hjelm, chef hälso- och sjukvårdsenheten, Nås via kommunens växel 0922-26000
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Pia Hietala,nås via kommunens växel , 0922-26000
Publicerat 2020-01-27
Sista ansökningsdag 2020-02-29

Tilbage til Ledige stillinger